Hvem er jeg

 

… Jeg en kvinde på 38 som går under navnet Maria, er gift sammen med min vidunderlige mand Henrik og sammen har vi vores skønne datter Nanna på 7 år og er bosat i København.

Mig webcam billede - Bedre Billede af mig er på vej :-)

Jeg besat af at bage, men også madlavning er lige mig på visse punkter :-) altså når alt går efter planen. Vi elsker at bage kager her i vores lille familie og må indrømme, det ikke altid de plejer at holde særlige længe da vi alle sammen er meget kage glade, men det skal der også være plads til en gang imellem.

Til daglig arbejder jeg som kundekonsulent hos et mindre firma, som jeg er meget godt tilfreds med, og har været gennem 9 år efterhånden. Når jeg ikke arbejder bruger jeg meget tid ude i køkkenet med at fjolle og eksperimentere alle former for bagværk, hvilket jeg iøvrigt synes er utroligt spændende og med glæde vil dele af mine erfaringer med andre.

Apropos det at med at dele kageopskrifter, har du selv en eller flere du godt kunne tænke dig at dele, er du meget velkommen til at sende den ind til mig, hvorefter jeg vil lægge den ind på siden, så andre også vil kunne få gavn af den. For at sende en opskrift klik her.

Til slut vil jeg bare sige tusind tak for du besøger vores hjemmeside og jeg håber du vil finde inspiration og eller bare gode og lækre kageopskrifter du vil gå glæde af. Del gerne denne side med famile, venner og bekendte.

Det vores gode ven af familien, Mohsen som står bag designet og vedligeholdelsen af min hjemmeside.