Velkommen til OpskrifterPåKager.dk

 

Hos opskrifterpåkager.dk vil du finde de bedste og lækreste OPSKRIFTER PÅ KAGER, som du gratis og enkelt kan benytte dig af, når du ligepludselig står og mangler en god opskrift til en bestemt kagetype, det kan eksempelvis være en lagkage, boller, småkager, tærter, osv, til fødselsdag eller et bryllup, måske bare til en hygge-aften sammen med familien.

Du sparer både tid, samt penge,- hvad er sparet, er tjent penge som du kan bruge på noget andet mere “vigtigere”, samtidig med du undgår at have bøger på kageopskrifter liggende og flyde rundt omkring i køkkenet eller andre steder i hjemmet. Du vil kunne finde alt fra Amerikanske cupcakes, Arabisk na’an brød til laktose-glutenfri kager og selvfølgelig rigtig dejlig og godt Dansk bagværk.

Når du har fundet den eller de opskrifter du står og mangler, har du flere muligheder, du kan selvfølgelig vælge at kaste dig ud i udfordringen samtidig med du følger opskriften på din smartphone, tablet, bærbar osv, eller du kan vælge at printe opskriften til nu eller senere brug. Ydermere kan du vælge at få den sendt til din egen e-mail adresse, til senere brug eller til en ven, bekendt, ægtefælle,for ikke at nævne din kollega som måske godt kunne trænge til nogle nye og samtidig anderledes kageopskrifter.

Har du en opskrift på en familiekage, som du gerne vil dele med os andre, er du meget velkommen til at sende den ind til os. Så snart den er modtaget vil den blive sat ind på siden så alle kan få glæde af den. Har du et eller flere spørgsmål, ris eller ros er du også meget velkommen til at skrive til os og det kan du gøre ved at klikke her eller bruge “kommentar” feltet nederst på siden.

RIGTIG GOD BAGELYST :-)


Del denne side:

Print Friendly