Vanillekranse

Vanillekranse

Opskrift: Vanillekranse

Ingredienser:Vanillekranse

  • ½ kg mel
  • 400 gram. smør
  • 1 æg
  • 300 gram. flormelis
  • 1 stang vanille eller vanillesukker


Tilberedning:

  1. Det hele blandes godt sammen
  2. Dejen puttes i en frostpose el. i en bøtte med tætsluttende låg til dagen after.
  3. Den rulles enten til tynde pølser manuelt eller køres igennm en kødkværn med kageplade i.
  4. Dejstængerne skæres i mindre stykker og lukkes til en krans.
  5. Kransene lægges på en plade og bages.

Bagetid:

Ca. 6 min ved 220 grader forvarmet ovn. 200 varmluft. Vær opmærksom på de ikke brænder , da det går stærkt. Sidst men ikke mindst, lad kagerne afkøle på en bagerist.

Print Friendly