Vaniljehorn

Vaniljehorn – ca. 17 stk.

Opskrift: Vaniljehorn

Ingredienser:

  • 200 gram mel
  • 2 æggeblommer
  • 200 gram smør
  • 200 gram sukker
  • 2 hele stænger vanilje.
  • 100 gram maizena majsstivelse
  • 200 gram malede mandler

Til pynt:

  • Vaniljesukker
  • Smeltet mørk chokolade


Tilberedning:

  1. Flæk vaniljestængerne på langs, og skrab kornene ud.
  2. Bland indholdet af af vaniljestængerne med sukker.
  3. Sigt maizena og mel i skålen.
  4. Smuldr smørret heri og bland så alle ingredienserne hurtigt sammen til en glat dej.
  5. Stil dejen på kold, 1 lille times tid.
  6. Den kolde dej rulles nu ud i ca. ½ cm tykke pølser og formes til små horn.
  7. Hornene stilles på en smurt eller papirbelagt bageplade.

Bagetid:

Ca. 10 minutter. 180 grader.

Husk: tag forsigtig de varme horn af pladen og vend dem i vaniljesukker.

Når vaniljehornene er helt afkølet, dybbes enderne i den smeltede chokolade.

Print Friendly