Vandbakkelsestang med is

Vandbakkelsestang med is

Opskrift på : Vandbakkelsestang Med Is

Ingredienser:

  • 150 g hvedemel
  • 150 g smør
  • 3 dl vand
  • 2 tsk. sukker
  • 4 æg

Fyld:

  • ½ l vanilleis eller ¼ l flødeskum smagt til med sukker, knuste valnødder og lidt likør

Pynt:

  • Flormelis
  • Striber af rød gele


Tilberdning:

  1. Kog smør, vand og sukker op.

  2. Rør hvedemel i, og bag dejen sammen.

  3. Lad den afsvale lidt inden de hele æg røres i et ad gangen.

  4. Dejen skal røres godt for hvert æg.

  5. Sprøjt dejen ud som en stor bred stang i zig-zag på en bageplade med bagepapir.

Bagetid:

Først 5-6 minutter. ved 250C, eller varmluft 230C.

Derefter skrues varmen ned til 225C, eller varmluft 210C, og den bages i yderlige 14-15 minutter

HUSK : Kig ikke i ovnen, før de første 10 min. er gået.

  • Afsvales på en rist, flækkes og fyldes med flødeskum eller is.

  • Pyntes med hvid glasur og striber af rød gelé.

 

Print Friendly