Vandbakkelser

Vandbakkelser

Opskrift: Vandbakkelser

Ingredienser:

  • 150 gram hvedemel
  • 150 gram smør
  • 3 dl vand
  • 2 tsk. sukker
  • 4 æg


Tilberedning:

  1. Kom smør, vand og sukker i en gryde og kog det op.
  2. Rær hurtigt melet i, mens du røre med et piskeris til dejen slipper gryden.
  3. Lad dejen køle lidt af og rør de hele æg i 1 af gangen.
  4. Dejen skal røres godt for hvert æg Det er vigtigt at dejen ikke bliver for tynd.
  5. Spørjt dejen ud på en bageplade med bagepapir. Brug en sprøjtepose med tyl, hvis du altså har én, eller sæt dejen på pladen med 2 skeer.
  6. Forvarm ovnen til 220 grader eller 200 grader varmluft og baf vandbakkelserne i ca. 20-25 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.

VÆR OPMÆRKSOM

på du ikke åbner for ovnen før der gået mindst 20 minutter, ellers falder vandbakkelserne sammen.

Print Friendly