Triolagkage

Triolagkage – 12 portioner

Opskrift på : Triolagkage

Ingredienser:Triolagkage

  • Lagkagebunde:
  • 4 æg str M/L
  • 150 g sukker
  • 1/4 dl vand
  • 150 g hvedemel
  • ½ tsk bagepulver

Til fyld:

  • 7 dl letmælk
  • 1 brev Kagemousse med jordbærsmag
  • 1 brev Kagemousse med chokoladesmag
  • 1 brev Kagemousse med vanillesmag


Tilberedning:

  1. Pisk æg og sukker skummende og luftigt. Pisk vandet i. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen, og vend det sammen. Kom dejen i en smurt springform, og bag lagkagebunden ved 200 C i ca. 25 min. Mærk efter med et træspyd, om bunden er bagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
  2. Lad lagkagebunden køle helt af på en bagerist.
  3. Del kagen, så der bliver tre lagkagebunde: Skær en rille langs siden af kagen der, hvor den skal deles. Tag et langt stykke kraftigt sytråd/kinesertråd og læg det rundt om kagebunden i rillen. Kryds tråden foran, og træk så enderne væk fra hinanden, så tråden skærer bunden igennem. Gentag, så der bliver 3 bunde. Læg den ene bund tilbage i springformen.
  4. Kagemousse: Bland hver poses indhold med 2-2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.
  5. Kom kagemousse med chokoladesmag på den nederste bund. Læg næste bund på, og kom kagemousse med jordbærsmag på denne. Læg den sidste bund på som låg, og overtræk kagen med kagemoussen med vanillesmag. Sæt kagen koldt indtil servering og pynt evt. med krymmel eller bær lige inden servering.

vurder denne opskrift:

Print Friendly