Sukkerbrødskage med marmelade

Sukkerbrødskage med marmelade – 8 pers.

Opskrift på : Sukkerbrødskage med marmelade

Ingredienser:Sukkerbrødskage med marmelade - opskrifterpåkager.dk

  • 4 æg
  • 1 tsk. vaniljeessens
  • 125 g sukker
  • 60 g hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 60 g majsmel
  • 2 spsk. hindbærmarmelade
  • 3 dl piskefløde
  • flormelis til drys og kandiseret kagepynt.


Tilberedning:

  1. Find 2 springforme 20 cm og læg noget bagepapir på.
  2. Pisk æg, vaniljeessens og sukker sammen med en elektrisk håndmisker i 5 min. eller til det er lyst og cremet.
  3. Sigt de tp slags mel og bagepulver sammen.
  4. Fold dem i æggeblandingen med en metalske men gør det let og hurtigt så dejen ikke falder samen.
  5. Fordel dejen i de to forme.

Bagetid:

20 minner i en forvarmet ovn 180 grader eller varmluft 160 grader.

Note:

Lad dem køle af i formene i 5 min, vend dem ud på en bagerist og lad dem køle helt af.

Smør den ene kage med marmelade og flødeskum og læg den anden kage  ovenpå. Drys med flormelis og dekorer med kandiseret kagepynt.

Print Friendly