Stikkelsbærmuffins

Stikkelsbærmuffins – 12 stk.

Opskrift: Stikkelsbærmuffins

Ingredienser:

  • 250 stikkelsbær
  • 100 gram hvid chokolade
  • 150 gram smør
  • 1 knsp. salt
  • 10 gram vanilkesukker
  • 125 gram brun farin
  • 3 æg
  • 175 gram mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. mælk
  • Til pynt bruges, flormelis, hvide chokoladespåner og kakaopulver


Tilberedning:

  1. Rens og skyld stikkelsbærrene, og hæld dem i en si og lad dem dryppe godt af.
  2. Hak chokoladen groft.
  3. Pisk smør, salt, vaniljesukker og farin sammen
  4. Rær æggene i et ad gangen Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis sammen med mælken.
  5. Tilsæt den hakkede chokolade og rør godt rundt. Vend derefter stikkelsbærrne i.
  6. Sæt 2 papirforme i hver fordybning i en muffinbageform til 12 stk og fordel dejen jævnt heri.

Bagetid:

Ca. 25 minutter. 175 grader forvarmet ovn eller 150 grader varmluft. Når de færdige kan de pyntes efter smag.

Print Friendly