Sirupskage

Sirupskage

Opskrift på : Sirupskage

Ingredienser:

  • 1 kg hvedemel
  • 350 g sirup
  • 350 g sukker
  • 100 g smør eller margarine
  • 2 tsk. natron
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. ingefær
  • 1 tsk. nelliker
  • 5 dl kærnemælk

Glasur:

  • 150 g flormelis
  • 1½ spsk. varmt vand


Tilberedning:

  1. Smelt sirup, sukker og fedtstof i en gryde, og lad det afkøle.
  2. Sigt hvedemel sammen med krydderierne. Rør det i sirupsmassen sammen med kærnemælken.
  3. Fyld dejen i en bradepande med bagepapir.

Bagetid: 

Ca. 40 min. forvarmet ovn ved 175 grader varmluft 165 grader på ovnens midterste rille.

  • Hæld nu glasuren på kagen og den kan serveres.
Print Friendly