Sandwichboller

Sandwichboller – 12 stk.

Opskrift på : Sandwichboller

Ingredienser:Sandwichboller - opskrifterpåkager.dk

  • 500 gram hvedemel
  • 200 gram fulkornshvedemel
  • 5 dl vand
  • 50 gram gær
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 dl müsli
  • ½ dl sirup
  • ½ dl olie
  • 2 spsk. havregryn
  • 1 dl kokosmel
  • 2 tsk. salt
  • 1 æg skal bruges til pensling


Tilberedning:

  1. Opløs gær i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser.
  2. Ælt dejen, til den er elastisk, men gerne lidt klistret.
  3. Lad dejen hæve, lunt og tildækket, til dobbelt størrelse, ca. i 30 min.
  4. Slå dejen ned og form den til 12 boller. Klap hver bolle flad, ca. 2 cm og sæt dem på en bageplade. Lad boller hæve, lunt og tildækket, ca. 15 min.
  5. Nu skal der pensles med æg.

Bagetid:

ca. 20 minutter. 220 grader forvarmet ovn 200 grader varmluft. Brug miderste rille i ovnen til dine sandwichboller.

Print Friendly