Sandkage

Sandkage – 10 pers.

Opskrift på : Sandkage

Ingredienser:

Sandkage - opskrifterpåkager.dk

  • 185 g smør, usaltet og blødgjort
  • 2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 250 g sukker
  • 3 æg
  • 185 g hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 60 g rismel
  • 3/4 dl mælk


Tilberedning:

  1. Find en bageform 23 x 23 cm) med bagepapir
  2. Pisk smør, vanilje, sukker, æg og to slags mel, bagepulver og mælk sammen til dejen er glat og pisk videre i 3 min. til den bliver tyk og cremet.
  3. Hæld dejen i formen og glat overfladen.

Bagetid:

50 min. i en forvarmet ovn 180 C eller varmluft 160 C

Note:

Lad den køle af i 10 minuter i formen og vend kagen ud på en bagerist, hvor den så kan køle helt af.

Print Friendly