Sandkage med kokos

Sandkage med kokos

Opskrift på : Sandkage Med Kokos

Ingredienser:

  • 125 g hvedemel
  • 200 g smør eller margarine
  • 200 g sukker
  • 4 æg
  • 125 g kokosmel
  • ½ tsk. bagepulver

Til pynt:

  • Let ristet kokosmel
  • glasur af
  • 50 g florsukker
  • Ca. ½ spsk. kogende vand


Tilberedning:

  1.  Rør blødgjort fedtstof og sukker sammen til en ensartet konsistens.
  2. Tilsæt æggene et ad gangen under stadig omrøring.
  3. Sigt bagepulver sammen med hvedemel, og bland kokosmel i.
  4. Det hele røres sammen.
  5. Hæld massen op i en smurt og melet form, der rummer ca. 1½ l.

Bagetid:

Ca. 1 time i en forvarmet ovn ved 175 C eller varmluft 165 C, på nederste rille.

Når kagen er bagt, skal den blive i formen ca. 10 min., før den tages ud. Den afkølede dage dekoreres med glasur og ristet koskosmel.

Print Friendly