Royal icing

Royal icing (eller glasur med æggehvider) – til 12 cupcakes

Opskrift på : Royal Icing (eller glasur med æggehvider)

Fordelen ved at bruge glasur lavet af æggehvider, er at glasuren bliver rigtig flot og blank i overfladen, desuden er den nem at arbejde med. Når den er påført kagen, vil glasuren størkne, og skal der dekoreres med krymmel skal det på inden glasuren er størknet.

Ingredienser:Royal icing

  • 2 bæger med æggehvider
  • 2 tsk. citronsaft
  • 330 gram flormelis
  • Konditorfarve


Tilberedning:

  1. Pisk æggehvider og citronsaft med en håndmikser, piske herefter flormelis og eventuelt konditorfarve sammen med æggehviderne.

Note:

Denne icing skal anvendes straks efter den er lavet, ellers skal den opbevares i en luft tæt beholder, da glasuren bliver hård hvis den udsættes for luft.

vurder denne opskrift:

Print Friendly