Risengrød med safran

Risengrød med safran (Sholle Zard)

Opskrift på : Risengrød Med Safran

Ingredienser:Risengrød med safran (Sholle Zard) - opskrifter på udenlandske kager

  • 4 dl ris
  • 2½ l vand
  • 5 dl sukker
  • ½ dl olie
  • 1 tsk. stødt safran
  • ½ tsk. salt
  • 1 dl rosenvand
  • 4-5 kardemommekapsler
  • stødt kanel
  • smuttede og skårede mandler


Tilberedning:

  1. Sæt risene i blød i koldt vand, ca 20 minutter.
  2. Vask risene i vand. ( gentagende gange under koldt vand )
  3. Bring vandet i kog og kom risene i.
  4. Husk at røre rundt i gryden, så risene ikke brænder fast i bunden.
  5. Kom resten af ingredienserne i.
  6. Når risene er kogt, længes låg på og gryden stilles på svag varme i et par minutter.
Print Friendly