Ribsmuffins med marengs

Ribsmuffins med marengs

Opskrift: Ribsmuffins Med Marengs

Ingredienser:

  • 200 gram ribs
  • 150 gram smør
  • 200 gram sukker
  • Revet skal af 1 citron
  • Lidt salt
  • 3 æg
  • 200 gram mel
  • 50 gram finhakkede hasselnødder
  • 3 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. mælk
  • 12 ribsklaser og noget sukker til pynten.


Tilberedning:

  1. Skyl ribsene, dyp dem tørre og nip dem af stilkene.
  2. Læg dem til afdypning på et stykke køkkenrulle.
  3. Pisk smør, 100 gram sukker, citronskal og salt sammen med et piskeris.
  4. Del æggene i æggeblommer og æggehvider og sæt æggehviderne tl side til senere brug.
  5. Rør æggeneblommerne i sukkermassen lidt ad gangen.
  6. Bland mel, hasselnødder og bagepulver, og rør det i dejen skiftevis med mælken.
  7. Dernæst vend ribsene forsigtigt i.
  8. Sidst men ikke mindst, sæt papirforme i en muffinbageform til 12 stk. og fordel dejen deri.

Bagetid:

Ca. 20 minutter. 175 grader i en forvarmet ovn eller varmluft 150 grader.

Sidst men ikke mindst:

  1. Pisk æggehviderne stive og kom 100 gram sukker i lidt ad gangen. Tag dine muffins ud,  og kom marengsmassen på og lad dem bage 10 minutter mere.
  2. Tag dem ud igen og sæt dem til afkøling på en bagerist. Vend ribsklaserne i sukker og pynt hver muffins med ribsklase.

Så dine lækre Ribsmuffins Med Marengs klar til servering og eller kan nedfryses :-)

 

Print Friendly