Rabarberkage

Rabarberkage

Opskrift på : Rabarberkage

Ingredienser:

  • 250 g hvedemel
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 1 spsk. vanillesukker
  • 1/2 dl mælk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g smeltet smør
  • 6-7 rabarber
  • 75 g sukker


Tilberedning:

  1.  Pisk æg, sukker og vanillesukker skummende, tilsæt mælk og pisk et kort øjeblik.
  2. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen. Rør det sammen og rør det smeltede smør forsigtigt i.
  3. Kom dejen i en lille smurt bradepande.
  4. Rens rabarberne og skær stilkene i samme længde som bradepanden. Vend rabarberstilkene i sukker og læg dem oven på kagen.
  5. Drys det resterende sukker hen over.

Bagetid:

Ca. 40 min. midt i en 180 graderforvarmet ovn, varmluft 160 grader

Lad kagen køle af inden serveringen kan serveres med flødeskum eller is

Print Friendly