Pink prinsesselagkage

Pink prinsesselagkage – 8 til  12 stk.

Opskrift på : Pink prinsesselagkage

Ingredienser:Pink prinsesselagkage

  • 3 lagkagebunde
  • 1 brev Kagecreme med Jordbærsmag eksempelvis fra Dr.O
  • 5 dl mælk
  • 1-2 bananer
  • 2 tsk. madagascar vaniljesukker
  • 200 g hindbær

Til pynt:

  • Flormelis
  • Vand
  • Krymmel
  • 3 dl fløde


Tilberedning:

  1. Tilbered kagecremen som anvist på pakken.
  2. Mos bananerne og bland dem med vanillesukker. Rens jordbær og halver dem.
  3. Dæk en kagebund med kagecremen og fordel de halverede jordbær ovenpå.
  4. Læg en kagebund ovenpå, dæk den med bananmosen og fordel resten af kagecremen ovenpå bananerne.
  5. Man kan med fordel lave lagkagen dagen inden servering og opbevare den i køleskab.
  6. Inden servering beklædes det øverste lag af lagkagebund med en glasur af flormelis af vand og dekorer med forskellige slags krymmel.
  7. Beklæd siderne med flødeskum.

vurder denne opskrift:

Print Friendly