Pebermyntestykker med oreos

Pebermyntestykker med oreos

Opskrift på : Pebermyntestykker Med Oreos

Ingredienser:Pebermyntestykker med oreos

  • 50 g smør
  • 154 g Oreos

Til fyld:

  • 150 g sukker
  • 3/4 dl glukose
  • 1½ dl piskefløde
  • 1 spsk. kakao
  • 2 spsk. pebermyntearoma

Til overtræk:

  • 100 g chokolade


Tilberedning:

  1. Tænd ovnen på 200 grader eller varmluft 180 grader.
  2. BUND: Smelt smørret (brug en smule af smørret til at pensle foliebakken)
  3. Blend oreos og rør dem i smørret.
  4. Fordel massen i en foliebakke (12×18 cm) og tryk bunden godt sammen. Det er vigtigt af den trykkes ordentligt sammen, da den ellers smuldrer, når de færdige stykker skæres ud.
  5. Bag bunden i 10-12 minutter.
  6. Afkøl bunden helt i bakken på en bagerist.
  7. FYLD: Bland sukker, glokose, fløde og kakao sammen i en tykbundet gryde og varm blandingen op ved middel varme under omrøring.
  8. Når massen begynder at koge let, skal der ikke længere røres i gryden. Massen skal nå en temperatur på 120-125 grader ( eller til den stivner til en geléagtig kugle, hvis du lader en smule af karamelmassen dumpe ned i iskoldt vand).
  9. Vend pebermyntearomaen i karamelmassen, hæld blandingen over bunden og stil kagen i køleskabet til den er helt kold.
  10. OVERTRÆK: Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad.
  11. Fordel den over den kolde karamelmasse.
  12. Hæld den smeltede chokolade ud over kagen og stil den i køleskabet.

Note:

Når chokoladen er helt størknet, kan konfekten skæres ud.
Udskær stykkerne efterhånden som de skal spises, da karamellen løber ud, hvis de opbevares ved stuetemperatur i længere tid.Opbevar Pebermyntestykker med oreos i en tætlukket beholder og i køleskab

 

vurder denne opskrift:

Print Friendly