Pæretærte

Pæretærte

Opskrift:  Pæretærte

Ingredienser:Pæretærte - opskrifterpåkager.dk

  • 200 gram hvedemel
  • 100 gram blødt smør eller margarine
  • 100 gram sukker
  • 2 æg
  • 1 knsp. salt
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. mælk
  • 300 gram bløde skrællede pærer (man kan også bruge tørret pærer fra dåse)


Tilberedning:

  1. Rør fedtstoffet med sukker til det er hvidt og blødt. Rør æggene i et ad gangen.
  2. Rør krydderierne i melet og hæld det i dejen sammen med mælken.
  3. Hæld dejen i en smurt og melet springform på ca.24 cm i diameter.
  4. Skær pærerne i halve og derefter i vifteform og læg i et fint mønster ovenpå dejen uden at de rører formens kant.

Bagetid:

Ca. 30 minutter. 200 grader i en forvarmet ovn (varmluft 180 grader)

Print Friendly