Ostemuffins

Ostemuffins – 12 stk.

Opskrift på: Ostemuffins

Ingredienser:

  • 100 gram smør
  • 100 gram mel
  • 50 gram kokosmel
  • 175 gram sukker
  • 3 æg
  • 20 gram vaniljesukker
  • 1 knsp. salt
  • 500 gram kvark
  • 1 brev buddingpulver
  • Vanilje til ½ liter mælk
  • Revet skal og saften af 1 lime
  • 2 dl piskefløde
  • 1 spsk. flormelis og limebåde til pynt.


Tilberedning:

  1. Rør smør, mel kokosmel og 75 gram sukker sammen til drys med dejkroge fra en håndmixer og stil det til side.
  2. Pisk æg, 100 gram sukker, 10 gram vaniljesukker og salt sammen  til en tyk masse med et piskeris. ( piskes ca. 10 minutter )
  3. Rør kvark, buddningpulver, limeskal og saften sammen og vend æggemassen i.
  4. Læg papirforme i en muffinbageform til 12 stk.
  5. Kom halvdelen af drysset i formene og tryk det fast.
  6. Kom ostemassen over og fordel resten af drysset ovenpå.

Bagetid:

Ca. 30 minutter. 200 grader forvarmet ovn eller varmluft 175 grader.

Og til sidst:

  1. Lad dem køle af på en bagerist.
  2. Pisk nu fløden stiv og drys samtidig 10 gram vaniljesukker i. Sæt klatter af flødeskum på dine Ostemuffins, sigt flormelis over og pynt dem med limebåde.

Server dine lækre og dejlige ostemuffins med det samme, smager bedst :-) eller du kan nedfryse dem, men så undgå flødeskumsklatterne. Velbekomme.

Print Friendly