Orange marcipan med syrlig glasur

Orange marcipan med syrlig glasur

Opskrift på : Orange Marcipan Med Syrlig Glasur

Ingredienser:Orange marcipan med syrlig glasur - opskrifter på kager

  • 200 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 100 g marcipan
  • 4 æg
  • 50 g hvedemel
  • 100 g mandelmel
  • 100 g majsmel
  • ½ tsk. natron
  • Saft og revet skal fra en appelsin

Topping/pynt:

  • 3 spsk. appelsinsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • 250 g flormelis


Tilberedning:

  1. Pisk smør, sukker og marcipan sammen i en skål.
  2. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg.
  3. Vend sigtet mel i blandingen sammen med mandelmel, majsmel, natron, appelsinsaft og appelsinskal og hæld dejen i en smurt springform på 22 cm i diameter.
  4. Bag marcipankagen.

Bagetid:

35-40 min. ved 195 grader forvarmet ovn eller 175 grader varmluft. Bag til den akkurat er gennembagt. Afkøl marcipankagen på en bagerist.

Topping/pynt:

Glasur: Lav en glasur af flormelis, appelsin- og citronsaft. Fordel glasuren på den afkølede kage og server.

Print Friendly