Nougatmuffins med kirsebærfyld

Nougatmuffins med kirsebærfyld

Opskrift På: Nougatmuffins Med Kirsebærfyld

Ingredienser:

  • 120 gram nougat
  • 180 gram smør
  • 150 gram sukker
  • 20 gram vaniljesukker
  • 1 knsp. salt
  • 4 æg
  • 240 gram mel
  • 60 gram maizena
  •  2 tsk. bagepulver
  • 0,6 dl mælk
  • 200 gram kirsebærgrød
  • 1 pakke flødestabilisator
  • 5 dl piskefløde
  • Noget mynte til pynt, og smør samt mel til bageformen.


Tilberedning:

  1. Nougaten skæres i tern, smeltes i vandbad og afkøles lidt.
  2. Pisk smør, 120 gram sukker, 10 gram vaniljesukker og salt sammen med et piskeris.
  3. Rør æggene i et ad gangen.
  4. Rør nougaten i.
  5. Bland mel, maizena og bagepulver, og rør det hurtig i dejen sammen med mælken.
  6. Smør en muffinsbageform til 12 stk. og drys den med et tyndt lag mel.
  7. Kom dejen i formen.

Bagetid:

Ca. 25 minutter. 175 grader forvarmet ovn eller varmluft 150 grader.

Sidst men ikke mindst:

  1. Lad dem hvile i ca små 5 minutter.
  2. løsne dem herefter forsigtigt fra formen og lad dem afkøle helt på en bagerist.
  3. SKær en kegle ud i midten af hver muffin med en kniv og fyld kirsebærgrøden i fordybningen.
  4. Smuldr muffinkeglerne til fine krummer. Bland 30 gram sukker, 10 gram vaniljesukker og flødestabilisator.
  5. Pisk fløden stiv og drys samtidig sukkerblanden i.
  6. Vend 2/3 af muffinkrummerne i flødeskummet.
  7. Sæt en flødeskumskuppel på alle muffins, og drys resten af krummerne over og pynt med mynte.

Så dine nougatmuffins med kirsebærfyld klar til servering. Mums :) velbekomme.

Print Friendly