Nem chokoladelagkage

Nem chokoladelagkage

Opskrift på: Nem Chokoladelagkage

Ingredienser:

6 bunde:

  • 250 g hvedemel
  • 250 g margarine
  • 125 g flormelis
  • 125 g sukker
  • 6 æg
  • 50 g kakao
  • 2 strøgne tsk. bagepulver

Fyld

  • Creme af 250 g margarine
  • 250 g florsukker
  • 50 g kakao
  • 2 hele æg

Pynt

  • Hakkede mandler eller kokosmel
  • Glasur af flormelis, lidt vand og kakao


Tilberedning:

  1. Rør margarinen med sukker, hele æg og kakao. Til sidst røres hvedemel og bagepulver i.
  2. Del dejen i 6 portioner, som fordeles i velsmurte lagkageforme.

Bagetid:

Ca. 10 min. ved 225 grader, eller varmluft 210 grader

Prikken over i’et

  • Pisk ingredienserne til fyldet til en let og luftig creme.
Print Friendly