Muffins med rabarber og marengs

Muffins med rabarber og marengs

Opskrift: Muffins Med Rabarber Og Marengs

Ingredienser:

  • 250 gram rabarber
  • 150 gram smør
  • 100 gram sukker
  • revet skal af 1 citron
  • Lidt salt
  • 3 æg
  • 200 gram mel
  • 50 gram finhakket hasselnødder
  • 3 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. mælk
  • 100 gram flormelis


Tilberedning:

  1. Rens og skyl rabarberne.
  2. Tag 50 gram fra og skær resten i tynde skiver.
  3. Pisk smør, sukker, citronskal og salt sammen med et piskeris.
  4. Del æggene i æggeblommer og æggehvider. Sæt æggehviderne til siden.
  5. Rør æggeblommerne i sukkermassen lidt ad gangen.
  6. Tag 1 spsk. mel fra, bland resten af melet med hasselnødderne og bagepulver, og rør det i dejen skiftevis med mælken.
  7. Vend rabarberne i den sidste skefuld mel og vend dem i dejen.
  8. Sæt papirforme i en muffinbageform til 12 stk. og fordel dejen heri.

Bagetid:

Ca.20 minutter + 10 minutter ekstra. 175 grader forvarmet ovn eller varmluft 150 grader.

Sidst men ikke mindst:

  1. Pisk æggehviderne stive og kom 100 gram flormelis i lidt ad gangen.
  2. Tag dine muffins ud, og kom marengsmassen på og lad dem bage ydeligere 10 minutter.
  3. Tag dem ud igen og sæt dem til afkøling på en bagerist. Skær de sidste rabarber i tynde strimler og pynt dine muffins med dem.

Velbekomme med dine lækre og MEGET velsmagende Muffins med rabarber og marengs.

Print Friendly