Muffins med marcipan

Muffins med marcipan – 12 stk.

Opskrift På: Muffins Med Marcipan

Ingredienser:

  • 150 gram smør
  • 1 knsp. salt
  • 20 gram vaniljesukker
  • 150 gram sukker
  • 4 æg
  • 300 gram mel
  • 40 gram finhakkede mandler
  • 2 tsk. bagepulver
  • 0,75 dl sødmælksyoghurt
  • 1 æble
  • 100 gram rå marcipan
  • 25 gram flormelis
  • Rød frugtfarve
  • 1,25 dl piskefløde
  • Flormelis  zum pynt
  • Rødt sukker til pynt


Tilberedning:

  1. Rør smør, salt, vaniljesukker og sukker sammen i en rørskål med et piskeris.
  2. TIlsæt æggene og rør det hele sammen til en cremet masse.
  3. Bland mel, mandler og bagepulver og rør skiftevis melblandingen og yoghurt i skålen.
  4. Skyl og skræl æblet og skær kernehuset ud. Skær det herefter i små tern og vend dem i dejen.
  5. Sæt papirforme i en muffinbageform til 12 stk. og fordel dejen jævnt heri.
  6. Med marcipanen laver vi hjerter til pynt.

Bagetid:

Ca. 25 minutter ved 200 grader forvarmet ovn eller en varmluft på 175 grader.

Sidst men ikke mindst skal du:

  1. Tag dine muffins ud og lad dem køle af på en bagerist.
  2. Ælt marcipan og flormelis sammen og så skal den farves med rød frugtfarve.
  3. Rul den ud til en ca. 2 cm tyk plade og udstik 12 store og 12 små hjerter.
  4. Tag dine muffins med marcipan ud af formen og sigt flormelis over.
  5. Pisk fløden stiv, og kom den i en sprøjtepose med stjernetylle og sæt en lille roset på af hver muffin. Drys sukker over og sæt 1 stort og 1 lille marcipanhjerte i hver roset.
Print Friendly