Muffins

En muffin er portionsbagværk baseret på bagepulver, og forekommer i såvel søde udgaver (mest almindeligt i Danmark) såvel som brødvarianter (i blandt andet England).

Dejen påminder om sandkagedej og kan smagsgives på samme måde.Vaniljesukker, kakao,nødder, citronaroma eller blåbær er almindelige smagsgivere.

Dejen fordeles i små papirsforme eller i specielt udformede blikforme, hvor formene med dejindholdet stilles til bagning i en mellemvarm ovn. Siden slutningen af 1990’erne er muffins blevet solgt i meget store størrelser i danske caféer, 7 elleven’er osv, ofte med betegnelsen “Amerikansk muffin”.

 

Prøv disse nemme og lækre Muffins opskrifter:

Abrikosmuffins med birkes

Bananmuffins med chokolade

Brombærmuffins med flakes

Browniemuffins

Chokolademuffins med cremefyld

Citronmuffins

Giotto Muffins

Gulerodsmuffins med pistacienødder

Hindbærmuffins

Hindbærmuffins med chokoladekugler

Hindbærmuffins med hvid chokolade

Hjertemuffins med chokolade

Islandske muffins – 30 stk.

Jordbærmuffins

Kernemælksmuffins med tranebær

Kirsebærmuffins med nøddekrokant

Kokosmuffins med kaffe

Muffins med banan

Muffins med frugt

Marcipanmuffins med kirsebær

Muffins med mandarin og chokolade

Muffins med marcipan

Muffins med rabarber og marengs

Nougatmuffins med kirsebærfyld

Nøddemuffins med karamel

Ostemuffins

Pæremuffins med chokolade

Ribsmuffins med marengs

Smørkagemuffins

Stikkelsbærmuffins

Æblemuffins

Næste