Mini Cupcakes med chokolade

Mini Cupcakes med chokolade

Opskrift på : Mini Cupcakes Med Chokolade

Ingredienser:

  • 200 g hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 1½ tsk. vanillesukker
  • ¼ tsk. salt
  • 120 g smør
  • 250 g sukker
  • 2 æg
  • 1½ dl mælk
  • 50 g kakao
  • 50 g hakket chokolade

Frosting:

  • 200 g flødeost naturel
  • 100 g smør
  • 6 dl flormelis
  • ¼ tsk. salt
  • 1 tsk. vanillesukker

Pynt:

  • Chokoladespåner


Tilberedning:

  1. Pisk sukker, æg og smør hvidt og luftigt.
  2. Bland mel, bagepulver og vanillesukker.
  3. Tilsæt melblandingen til smørblandingen skiftevis med mælken.
  4. Tilsæt kakaopulver og pisk dejen til en ensartet glat masse.
  5. Til sidst tilsættes det hakkede chokolade.
  6. Fordel dejen i cupcakeformene.
  7. Formen skal fyldes op til lidt over midten.

Bagetid:

Ca. 10-12 min. midt en 175 grader varmluft 155 grader

  • Frosting: Pisk smør og flødeost sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk til en ensartet masse. Fordel det på de afkølede cupcakes.
  • Pynt med revet chokoladespåner. Brug en ostehøvl til at rive chokoladen med.
Print Friendly