Mazarinkage

Mazarinkage

Opskrift: Mazarinkage

Ingredienser:

  • 150 gram hvedemel
  • 110 gram smør eller margarine
  • 50 gram flormelis

Til Fyld: 

  • 100 gram smør eller margarine
  • 100 gram sukker
  • 2 æg
  • 100 gram smuttede finthakkede mandler
  • evt. 1 tsk. mandelessens


Tilberedning:

  1. Mel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
  2. Linsedejen rulles ud og anbringes i en smurt tærteform, ca. 22 cm i diameter.
  3. Nu laves fyldet, Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med sukkeret. Æggene tilsættes1 af gangen, og til sidst tilsættes de smuttede finthakkede mandler
  4. Fyldet fordeles ud over dejen

Bagetid:

Ca. 35 minutter. Miderste rille i en forvarmet ovn ved 200 grader eller 180 grader varmluft.

TIPS:

Evt. Drys med flormelis og server med creme fraiche.

Print Friendly