Marmeladesnegle – 12 stk.
Opskrift på : Marmeladesnegle
Ingredienser:
- 400 gram hvedemel
- 100 gram margarine
- 50 gram gær
- 50 gram sukker
- 1 æg
- 2 dl lunken mælk, ca små 37 grader varm.
Tilberedning:
- Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt mel og de øvrige ingrediener og ælt dejen til den er glat og ensartet.
- Del dejen i 2 dele og form dem til kugler. Lad dem hvile tildækket og lunt i ca. små 20 minutter.
- Rul kuglerne ud til rektangler, der måler ca. 30 x 40 cm.
- Smør dejen med din yndlingsmarmelade.
- Rul dejen sammen på den lange led, og skær skiver på ca. 2 cm tykkelse.
- Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve, lunt og tildækket, i ca. små 20 minutter.
Bagetid:
Ca. 10 minutter. 225 grader forvarmet ovn, 200 grader varmluft.