Marcipanmuffins med kirsebær

Marcipanmuffins med kirsebær – 12 stk.

Opskrift: Marcipanmuffins Med Kirsebær

Ingredienser:

  • 200 gram marcipan
  • 370 ml kirsebær ( 1 glas )
  • 150 gram smør
  • 100 gram sukker
  • 10 gram vaniljesukker
  • 2 dråber mandelessens
  • 1 knsp. salt
  • 2 æg
  • 170 gram mel
  • 1 ½ tsk. bagepulver
  • 2 tsk bagepulver flormelis til pynten
  • 25 gram hakkede pistacienødder også til pynt
  • Smør og mel til bageformen.


Tilberedning:

  1. Riv halvdelen af marcipanen groft.
  2. Lad kirsebærrene dryppe godt af.
  3. Pisk det blødgjorte smør, sukker, vaniljesukker, mandelessens og salt sammen med et piskeris.
  4. Tilsæt marcipanen og rør godt rundt i det.
  5. Rør æggene i et ad gangen.
  6. Bland mel og bagepulver og rør det hurtigt i.
  7. Vend kirsebærrene i dejen
  8. Smør en muffinbageform til 12 stk. og drys den med mel.
  9. Fordel dejen deri.
  10. Skær 100 gram marcipan i små tern og drys dem over dejen

Bagtid:

Ca. 25 minutter. 175 grader i en forvarmet ovn eller varmluft 150 grader.

Efterfølgende når de bagt færdige:

  1. Lad dem hvile i ca. 5 minutter.
  2. Løsne dem herefter fra formen og lad dem køle helt af.
  3. Sigt flormelis over alle muffins og drys hakkede pistacienødder over. Så dine velsmagende  marcipanmuffins med kirsebær klar til servering :-)

De kan også nedfryses hvis det lyster.

Print Friendly