Lagkage med jordbær og vanillemousse

Lagkage med jordbær og vanillemousse – 12 stk.

Opskrift på : Lagkage Med Jordbær Og Vanillemousse

Ingredienser:Lagkage med jordbær og vanillemousse

  • 3 æg
  • 100 g sukker
  • 1 spsk. vand
  • 100 g hvedemel
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 200 g friske jordbær

Til Fyld:

  • 1 pose Kagemousse med vanillesmag
  • 2 ½ dl letmælk
  • 250 g flormelis
  • 2 spsk. varmt vand
  • Krymmel guldperler


Tilberedning:

  1. Pisk æg og sukker med en håndmixer. Pisk vandet i og vend sigtet hvedemel og bagepulver i æggemassen.
  2. Kom dejen i en smurt springform, og bag lagkagebunden ved 200 grader varmluft i 15-20 minutter.
  3. Lad lagkagebunden køle helt af i springformen, og skær den herefter igennem, så den flækkes i to dele. Læg den ene bund tilbage i springformen.
  4. Skyl og skær jordbær i skiver, og læg dem oven på kagebunden i springformen.
  5. KageMousse: Bland posens indhold med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.
  6. Fordel KageMoussen på lagkagebunden i springformen. Læg den anden kagebund oven på kagemoussen, pynt lagkagen med glasur og dekorer til sidst med guldperler.
  7. Sæt kagen i køleskabet en times tid og skær derefter langs kanten på formen for at løsne siderne.

vurder denne opskrift:

Print Friendly