Koldhævede eftermiddagsboller

Koldhævede eftermiddagsboller

Opskrift på: Koldhævede Eftermiddagsboller

Ingredienser:Koldhævede eftermiddagsboller - opskrifter på boller

  • 200 g hvedemel
  • 350 g  durum mel
  • 4 1/2 dl koldt vand
  • 25 g gær
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl rosiner
  • 2 spsk. olie
  • 1 spsk. salt

Tilberedning:

  1. Rør gæren ud i det kolde vand.
  2. Tilsæt olie, kerner, rosiner og salt.
  3. Kom melet i og dejen jævn. Den skal være meget våd og klistret.
  4. Kom film over skålen og stil den i køleskabet.
  5. Når du har lyst til boller, tager du dejen u, sætter dejklatter på en bageplade med to skeer og drypper lidt olie over hver klat.

Bagetid:

18-20 minutter. på midterste rille i en 220 grader ,eller forvarmet ovn (varmluft 200 grader).

Dejen kan stå i køleskab i 3 dage.

Print Friendly