Kokosmuffins med kaffe

Kokosmuffins med kaffe

Opskrift på: Kokosmuffins Med Kaffe

Ingredienser:

  • 1 æg
  • Korn af 1 vaniljestang
  • 130 gram brun farin
  • 0,8 dl olie
  • 2,5 dl græsk yoghurt
  • 280 gram mel
  • 3 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. kanel
  • Lidt salt
  • 3 spsk. instant-espressokaffe
  • 12 kokoskonfektkugler
  • 250 gram flormelis
  • 1 æggehvide
  • 50 gram kokosmel
  • 25 gram kokoschips, brug til pynt, samt fedt stof til smøring.


Tilberedning:

  1. Rør æg, vaniljekorn, farin, olie og yoghurt sammen.
  2. Bland mel, bagepulver, kanel, salt og kaffepulver sammen.
  3. Kom melblandingen i æggemassen og rør det hele sammen til en jævn dej.
  4. Smør en muffinbageform til 12 stk., og kom halvdelen af dejen i.
  5. Læg 1 konfektkugle på hver muffin og kom dej over, så konfektkuglen er dækket.

Bagetid:

  1. Ca. 25 minutter i en forvarmet ovn 175 grader, eller varmluft 150 grader.
  2. Sidst men ikke mindst:
  3. Lad dine kokosmuffins med kaffe hvile i 10 minutter, inden de skal vendes ud af formen og afkøles.
  4. Rør en glasur af flormelis æggehvide, kokosmel og 2 til 3 spsk. vand, og smør den på muffinsne.
  5. Rist kokoschipsne på en pande uden fedtstof og pynt dine kokosmuffins med kaffe med det.

Velbekomme, og husk de kan sagtens fryses ned.yderst velsmagende muffins, hvis man er til kaffe.

Print Friendly