Kokoskage med ingefær og lime

Kokoskage med ingefær og lime – 10 stk.

Opskrift på : Kokoskage Med Ingefær Og Lime

Ingredienser:

Kokoskage med ingefær og lime opskrift - opskrifterpåkager.dk

  • 150 g usaltet, blødt smør
  • 185 g sukker
  • 2 tsk. skal af en limefrugt
  • 2 æg
  • 55 g sukkersyltet ingefær (finthakket)
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 50 g kokosmel
  • 1 ½ dl mælk


Tilberedning:

  1. Find en brødform på 22×12 cm og læg noget bagepapir på.
  2. Pisk smør, sukker og limeskal sammen i en skål, til det er lyst og cremet.
  3. Tilsæt langsomt æggene, mens der piskes.
  4. Tilsæt ingefær.
  5. Vend skiftevis hvedemel blandet med bagepulver, kokosmel og mælk i.
  6. Kom dejen i formen og glat overfladen.

Bagetid:

Ca. 55 minutter i en forvarmet ovn 180 grader, varmluft 160 grader.

Note

Lad kagen køle af i formen i 5 minutter, vend den ud på en bagerist og lad den køle helt af. Pynt evt. med skiver af limefrugt og limeskal og kan ellers serveres sammen med is

Print Friendly