Kokoskage med ananas

Kokoskage med ananas

Opskrift på : Kokoskage Med Ananas

Ingredienser:

  • 150 g hvedemel
  • 50 g kokosmel
  • 300 g sukker
  • 200 g smeltet smør eller margarine
  • 4 æg
  • 1 tsk. kanel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 6 skiver ananas

Til pynt bruges:

  • 2 dl abrikosmos
  • Reven chokolade
  • Kokosmel


Tilberedning:

  1.  Pisk æg og sukker sammen til en let og luftig masse.
  2. Bland hvedeml, bagepulver og kokosmel sammen, og tilsæt det til den piskede masse skiftevis med det smeltede fedtstof. Rør det hele forsigtigt sammen til en ensartet masse.
  3. Hæld massen i en springform.
  4. Skær ananasskiverne i stykker og vend dem i hvedemel blandet med kanel, hvorefter de stikkes ned i dejen.

Bagetid:

Ca. 45 min. i en forvarmet ovn ved 200 C eller varmluft 180 C på ovnens nederste rille.

  • Når kagen er afkølet, smøres abrikosmosen på, og kagen drysses med reven chokolade eller kokosmel.
Print Friendly