Klejner med citron og cognac

Klejner med citron og cognac – 20 stk.

Opskrift på : Klejner Med Citron Og Cognac

Ingredienser:Klejner med citron og cognac - julesmåkager opskrifterpåkager.dk

  • 130 gram hvedemel eller småkagemel
  •  2 spsk. sukker
  • 50 gram smør
  • 4 æggeblommer
  • Revet skal af 1 stk citron
  • 1 spsk. cognac


Tilberedning:

  1. Hak det kolde smør og smuldr det i melet. Tilsæt de øvrige ingredienser og saml dejen. Lad den hvile et køligt sted i 7-10 min.
  2. Rul dejen tyndt ud, og skær den i harlekintern med en klejnespore eller en kniv. Skær en ridse på langs af klejnen og sno den herigennem.
  3. Kog klejnerne i palmin eller olie.

Bagetid:

ca. 3 minutter og læg dem derefter på et fedtsugende papir.

Print Friendly