Kernemælksmuffins med tranebær

Kernemælksmuffins med tranebær – 12 stk

Opskrift På: Kernemælksmuffins Med Tranebær

Ingredienser:

  • 100 gram smør
  • 125 gram sukker
  • 10 gram vaniljesukker
  • Lidt salt
  • 2 æg
  • 300 gram mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 2,5 dl kernemælk gerne økologisk
  • 125 gram tørrede trænebær
  • Lidt flormelis til pynten.


Tilberedning:

  1. Rør smør, sukker og vaniljesukker og 1 knsp salt sammen i ca. små 5 minutter til en cremet masse.
  2. Rør æggene i et ad gangen.
  3. Bland mel, bagepulver og natron, og rør det hurtigt i dejen skiftevis med kernemælken.
  4. Vend trænebærrene i.
  5. Sæt papirforme i muffinbageformen til 12 stk. og fordel dejen heri.

Bagetid:

Ca. 20 minutter. 200 grader i en forvarmet ovn eller 175 grader varmluft.

Og til sidst men ikke mindst:

  1. Bag dem til de har fået en gylden overflade.
  2. Tag dem ud og sæt dem til afkøling på en bagerist.
  3. Sigt flormelis over alle dine kernemælksmuffins med tranebær, inden servering.

Velbekomme :-)

Print Friendly