Kanelsnitter

Kanelsnitter – 20 snitter

Opskrift på : Kanelsnitter

Ingredienser:foto (3)

  • 250 g hvedemel
  • 250 g sukker
  • 1 spsk. stødt kanel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 æg
  • 2½ dl mælk
  • 125 g smeltet smør
  • 3 spsk. ekstra sukker
  • 3t tsk. ekstra stødt kanel


Tilberedning:

  1. Brug en bageform 20 x 30 cm med bagepapir, og lad det hænge ud over de 2 lange sider.
  2. Sigt mel, sukker, kanel og bagepulver sammen og lav en fordybning i midten.
  3. Pisk æg og mælk sammen i en skål.
  4. Hæld det i melblandingen og rør det let sammen med en metalske. Hæld smørret i. til dejen er glat – pas på ikke at blande for meget.
  5. Hæld halvdelen af dejen i formen og glat overfladen.
  6. Rør ekstra sukker og kanel sammen og drys 2/3 af blandingen på dejen i formen.
  7. Hæld forsigtigt resten af dejen ovenpå og drys resten af kanelsukkeret øverst.
  8. Bag kagen

Bagetid:

Ca. 25-30 min. i en forvarmet ovn 180 grader eller varmluft 160 grader.

Lad den køle af i formen i 20 min og flyt derefter kagen over på en bagerist.

vurder denne opskrift

Print Friendly