Kanelsnegle

Kanelsnegle

Opskrift: Kanelsnegle

Ingredienser:Kanelsnegle - opskrifterpåkager.dk

  • 400 gram hvedemel
  • 100 gram margarine og smør
  • 50 gram gær
  • 50 gram sukker
  • 1 æg
  • 2 dl lunken mælk, ca små 37 grader varm.
  • 100 gram brun farin


Tilberedning:

  1. Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt mel og de øvrige ingrediener og ælt dejen til den  er glat og ensartet.
  2. Del dejen i 2 dele og form dem til kugler. Lad dem hvile tildækket og lunt i ca. små 20 minutter.
  3. Rul kuglerne ud til rektangler, der måler ca. 30 x 40 cm.
  4. Rør  smør og brun farin sammen og smør det på dejen.
  5. Drys med kanel.
  6. Rul dejen sammen på den lange led, og skær skiver på ca. 2 cm tykkelse.
  7. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve, lunt og tildækket i ca. 20 minutter.
  8. husk at pensle dem med sammenpisket æg.

Bagetid:

Ca. 10 minutter. 225 grader forvarmet ovn, 200 grader varmluft.

Du kan efterfølgende når de blevet kolde, pynte dine kanelsnegle med glasur.

Print Friendly