Jordbær trøffelcreme

Jordbær trøffelcreme – til 24 stk. cupcakes.

Opskrift på : Jordbær trøffelcreme

Ingredienser:Jordbær trøffelcreme

Dag 1:

  • 300 g. friske jorbær i tern
  • korn af 1 vanille stang
  • 140 g. sukker
  • saften af ½ citron
  • 3 blade husblas, udblødt og klemt for vand
  1. Lad det hele undtagen husblas småsimre uden låg i 15 min og blend med stavblender.
  2. Rør husblasen ud i den varme jordbær sauce til det er smeltet og sæt på køl til næste dag.


 Derefter:

  • ½ l piskefløde
  • 150 g. hvid chokolade, grofthakket
  • 4 blade husblas, udblødt i ½ time og helt klemt for vandt
  1. Varm fløden op til 80 grader og hæld det meste over det hakkede chokolade.
  2. Rør til alt chokoladen er smeltet og tilsæt det sidste varme fløde.
  3. Rør den vredne husblas ud i fløde massen.
  4. Dæk overfladen af massen med husholdningsfilmen og lad det gå op ad siderne (der må ikke komme kondens!)
  5. Sættes på køl til næste dag.

Dag 2:

  1. Pisk den kolde flødecreme let og luftig med en håndmikser, men pas på ikke at overpiske.
  2. Tilsæt jordbærsaucen og pisk lidt videre det det hele er blandet.
  3. Sæt jordbær trøffelcremen på køl til du skal bruge den, gerne ½ time.

kilde

Print Friendly