Jødekager

Jødekager – 40 stk.

Opskrift: Jødekager

Ingredienser:

  • 225 gram mel
  • 180 gram smør eller margarine, kan bruges
  • 100 gram sukker
  • 1 æggeblomme

Til pynt : 

  • 1 æg
  • Kanelsukker


Tilberedning:

  1. Fedtstoffet smuldres i melet.
  2. Tilsæt sukker og æggeblomme.
  3. Ælt dejen sammen med varmen fra dine hænder.
  4. Dejen stilles koldt i en lille ½ times tid.
  5. Rul dejen til en pølse på tykkelse med en 5 krone.
  6. Skær pølsen ud i skiver.
  7. Jødekager ligges på en bagepapirlagt plade.
  8. Pensel jødekagerne med et sammenpisket æg.
  9. Drys med kanelsukker ovenpå.

Bagetid:

Ca. 4-6 minutter. Ved  225 forvarmet ovn.

Print Friendly