Italiensk moccakage

Italiensk Moccakage

Opskrift på : Italiensk Moccakage

Ingredienser:

  • 300 g hvedemel
  • 300 g smør eller margarine
  • 300 g sukker
  • 5 æg

Fyld / pynt:

  • 50 g hakkede mandler eller nødder
  • 200 g smør eller margarine
  • 200 g flormelis
  • 1 æg
  • 3 spsk. meget stærk kaffe


Tilberedning:

  1. Rør blødgjort fedtstof og sukker sammen, tilsæt æggene et ad gangen og bland til sidst hvedemel i.
  2. Rør det hele til en ensartet masse.
  3. Hæld dejen i en smurt og melet form (ca. 2 l)

Bagetid:

Ca. 1 time i en forvarmet ovn ved 175 grader, varmluft 165 grader, på nederste rille.

Sidst men ikke mindst:

  1. Tag kagen ud af formen efter 5 min. og sæt den til afkøling på en bagerist.
  2. Rør ingredienserne til moccacremen godt sammen.
  3. Del kagen i 3 dele på langs. Smør moccacremen på, og læg kagen sammen.
  4. Overtræk kagen med moccacreme og drys med hakkede mandler.
Print Friendly