Italiensk marengsfrosting

Italiensk marengsfrosting

Opskrift: Italiensk Marengsfrosting

Ingredienser:

  • 375 gram sukker + ekstra 25 gram sukker
  • 130 gram vand
  • 4,5 pasteuriseret  æggehvide
  • Saften af 1/2 citron


Tilberedning:

  1. Vej vandet af i en gryde, hæld 375 gram sukker i og tilsæt saften fra 1/4 citron.
  2. Tænd blusset, og stil et sukkertermometer i.
  3. Lad sukkerlagen passe sig selv ind til den er 115 grader.
  4. Pisk imens æggehviderne sammen med de 25 g sukker, til sukkeret er opløst.
  5. Hæld den varme sukkerlage ned i æggemassen i en tynd stråle mens du pisker.
  6. Pisk massen ind til den er kold og farv evt. med pastafarve og/eller giv dem smag med vanille, pebermynte osv.

 

Print Friendly