Horn med frugtfyld

Horn med frugtfyld

Opskrift på: Horn Med Frugtfyld

Ingredienser:Horn med frugtfyld - opskrifterpåkager.dk

  • 400 gram hvedemel
  • 100 gram margarine
  • 50 gram gær
  • 50 gram sukker
  • 1 æg
  • 2 dl lunken mælk, ca små 37 grader varm.
  • Æblemos eller din yndlingsmarmelade.


Tilberedning:

  1. Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt mel og de øvrige ingrediener og ælt dejen til den  er glat og ensartet.
  2. Del dejen i 2 dele og form dem til kugler. Lad dem hvile tildækket og lunt i ca. små 20 minutter.
  3. Rul kuglerne ud til cirkler, der deles i 8 trekanter. Smør dem med æblemos eller marmelade, og rul trekanterne sammen fra den brede ende (som pølsehorn)
  4. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve, tildækket og lunt i ca. små 20 minutter.
  5. Pensle dem med sammenpisket æg.

Bagetid:

Ca. 10 minutter. 225 grader forvarmet ovn, 200 grader varmluft.

Du kan efterfølgende når de blevet kolde, pynte dem med glasur.

Print Friendly