Honningroulade

Honningroulade

Opskrift på : Honningroulade

Ingredienser:

  • 100 g hvedemel
  • 2 æg
  • 75 g brun farin
  • 75 g honning
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. ingefær
  • 1 tsk. nellike

Til fyld:

  • Orangemarmelade

Til pynt:

  • Smeltet chokolade og krymmel


Tilberedning:

  1. Pisk æggene grundigt med sukkeret.

  2. Tilsæt den smeltede og afkølede honning lidt efter lidt under stadig omrøring.

  3. Sigt hvedemel og de øvrige ingredienser sammen, og tilsæt dem. Rør til dejen er ensartet.

  4. Kom dejen på et stykke bagepapir, og smør den ud til ca. 25 x 35 cm.

Bagetid:

Ca. 6 min. ved 220 grader eller varmluft 200 grader, på ovnens midterste rille.

  • Når rouladen er bagt, vendes den ud på sukkerstrøet bagepapir, og papiret som rouladen er bagt på , tages af. Hvis papiret ikke slipper – kan det pensles med kogende vand.

  • Orangemarmeladen smøres på med det samme og rouladen rulles sammen.

  • Chokoladen smeltes i vandbad og påsmøres med en pensel.

Print Friendly