Honningbrød med nødder og appelsin

Honningbrød med nødder og appelsin

Opskrift på : Honningbrød Med Nødder Og Appelsin

Ingredienser:

  • 350 g hvedemel
  • 60 g smør eller margarine
  • 1 æg
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. hjortetaksalt
  • 1 dl honning
  • Reven skal af 1 appelsin
  • Saften af 2 appelsiner
  • 100 g finthakkede nødder


Tilberedning:

  1. Blødgør fedtstoffet.
  2. Sigt bagepulver og hjortetaksalt i hvedemelet, bland alle ingredienserne sammen og rør det til en ensartet masse.
  3. Fyld dejen i en smurt og melet bageform (2½ l).

Bagetid:

Ca. 50 min. i en forvarmet ovn ved 170, varmluft 160 C, på ovnens midterste rille.

Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist.

Print Friendly