Honningbrød med nødder og appelsin
Opskrift på : Honningbrød Med Nødder Og Appelsin
Ingredienser:
- 350 g hvedemel
- 60 g smør eller margarine
- 1 æg
- 2 tsk. bagepulver
- ½ tsk. hjortetaksalt
- 1 dl honning
- Reven skal af 1 appelsin
- Saften af 2 appelsiner
- 100 g finthakkede nødder
Tilberedning:
- Blødgør fedtstoffet.
- Sigt bagepulver og hjortetaksalt i hvedemelet, bland alle ingredienserne sammen og rør det til en ensartet masse.
- Fyld dejen i en smurt og melet bageform (2½ l).
Bagetid:
Ca. 50 min. i en forvarmet ovn ved 170, varmluft 160 C, på ovnens midterste rille.
Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist.