Honning kagehjerter

Honning kagehjerter

Opskrift: Honning Kagehjerter

Ingredienser:

  • 550 gram hvedemel
  • 200 gram honning
  • 150 gram brun farin
  • 150 gram margarine
  • 1 æg
  • 2 spsk. finrevet appelsinskal
  • 1 tsk. st. ingefær
  • 2 tsk. st. kanal
  • ½ stk. st. nellike
  • 2 tsk. natron


Tilberedning:

  1. Smelt honning, brrun farin og margarine sammen i en gryde.
  2. De øvrige ingrediender, undtaget æg og mel, røres i. Massen afkøles til den er lunken.
  3. Æg og mel røres i, og dejen æltes sammen.
  4. Nu skal dejen i køleskab mindst 1 døgn.
  5. Dejen rulles ud i ca. ½ cm tykkelse og udstikkes med hjerteforme eller skæres efter skabelon.

Bagetid:

Ca. 5-8 minutter. 200 grader forvarmet ovn eller varmluft 180 grader. Brug midterste rille i ovnen. Til sidt kan de pyntes med brun glasur eller chokolade. Drys evt. med sukkerpynt.

Print Friendly