Hjertemuffins med chokolade

Hjertemuffins med chokolade – 10 stk.

Opskrift På: Hjertemuffins Med Chokolade

Ingredienser:

  • 150 gram smør
  • 1 knsp. salt
  • 125 gram sukker
  • 10 gram vaniljesukker
  • 3 æg
  • 250 gram mel
  • 4 tsk. bagepulver
  •  4 spsk. piskefløde
  • 100 gram chokoladeknapper/dråber
  • 250 gram mørk overtræks-chokolade
  • 15 gram kokosfedt
  • 75 gram hvid overtrækschokolade
  • Til pynt bruges hvide og mørke chokoladeknapper/hjerter.
  • Fedtstof til smøring.


Tilberedning:

  1. Smør en hjerte-muffinsbageform til 10 stk.
  2. Pisk smør, salt, sukker og vaniljesukker sammen med et piskeris,
  3. Rør æggene i et ad gangen.
  4. Bland mel og bagepulver og rør det skiftevis med fløden.
  5. Vend chokoladedråberne i.
  6. Fyld dejen i formen og sæt dem derefter i ovnen.

Bagetid:

Ca. 25 minutter i en forvarmet ovn, 175 grader, eller varmluft 150 grader.

Tag dine hjertemuffins ud af ovnen og lad dem hvile 5 minutter, inden de vendes ud af formen og sættes til afkøling på en bagerist.

Sidst men ikke mindst:

  1. Hak den mørke chokolade og smelt den sammen med kokosfedt i vandbad.
  2. Glaser dine hjertemuffins med chokoladen og lad glasuren stivne. Hak den hvide chokolade og smelt den forsigtigt i vandbad.
  3. Hæld den i en lille sprøjtepose og dekorer kagerne.
  4. Pynt dine hjertemuffins med chokoladehjerter/knapper og lad dem tørre.

 

Så dine hjertemuffins med chokolade klar til servering og eller kan fryses ned til senere brug.

Print Friendly