Hjemmelavede minilagkager

Hjemmelavede minilagkager – 8 portioner

Opskrift på : Hjemmelavede minilagkager

Ingredienser:Hjemmelavede minilagkager

  • 3 æg
  • 125 g sukker
  • 125 g hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 50 g smeltet smør
  • 50 g mandelflager
  • 3 dl. blandet skovbær
  • 2,5 dl piskefløde


Tilberedning:

  1. Pisk æg og sukker luftigt og skummende.
  2. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i og dernæst smeltet smør.
  3. Læg 1 spsk dej på en bageplade beklædt med bagepapir, drys med mandelflager og fortsæt med god afstand, da kagerne flyder en smule ud.
  4. Bag kagerne ved 200 grader i ca. 8 minutter.
  5. Fordel halvdelen af grøden på halvdelen af kagerne.
  6. Pisk fløden til flødeskum og bland forsigtig med resten af grøden.
  7. Læg kagerne sammen med bærflødeskum og server straks.

vurder denne opskrift:

Print Friendly